EnEsCatFr
BenvingutHabitacionsRestaurantServeisZonaPreusReservaUbicacióContacte
Costa
L' Escala i els seus voltants
i_lescala
L'Escala és un antic poble de pescadors, avui en dia encara manté la seva autenticitat i és el lloc ideal des del qual explorar la resta de l' Empordà. Està situat entre zones més turístiques com Riells i l' Estartit, per aquelles persones que busquen una vida nocturna més moguda; i zones menys edificades, com la reserva natural dels Aiguamolls de l' Empordà i les platges de Sant Martí d' Empúries i cala Montgó, per aquelles persones que busquen pau i tranquil.litat.
El Golf de Roses és un indrets privilegiats de la Costa Brava. Al segle VI a.c. els grecs van establir la seva colònia a Empúries. Al segle II a.c. els romans van inciar la romanització, no sols per raons estratègiques, sinó per la bellesa d' aquest enclavament. Les ruines d' aquestes civilitzacions encara es poden visitar avui en dia, juntament amb el museu d' arqueologia d' Empúries.
i_santmarti
i_aguamols
Desde Cala Montgó, passant per l' Escala, Sant Martí d' Empúries i els aiguamolls de l' Empordà, la costa és una reserva protegida, amb poca construcció i edificació, on les platges salvatges i verges ofereixen el lloc ideal pels amants del submarinisme i les activitats aquàtiques.
La costa s' extén cap al Nord, vorejant la bonica ciutat de Roses, cadaqués (destinació de pintors, poetes i artistes) i el cap de Creus, abans d' arribar a la frontera amb França.
i_coast
i_dali
L'Escala està a només 20 km de Figueres, lloc de naixement del famós pintor Salvador dalí, on es pot visitar el Museu Dalí.
Al Sud-oest està girona, ciutat universitària medieval, que combina els serveis d' una ciutat: restaurants, botigues, museus, cinemes... amb la bellesa i la història del seu casc antic, el barri jueu, la catedral, els jardins i la ciutat emmurallada.
i_girona
i_santmarti
L' Empordà és conegut per la seva hospitalitat i la seva gastronomia, està situat entre les platges de la Costa Brava i els Pirineus, a prop de les zones volcàniques de la Garrotxa (Olot) i de ciutats històriques com Ripoll i Castell Follit de la Roca. L' Empordà Ofereix l'oportunitat de gaudir de la muntanya (amb pistes d' esquí, Baqueira Beret, la Molina, Vallter 2000, rutes, trekkings) i el mar (platges salvatges i verges); de la tranquil.litat dels seus pobles i del moviment i la màgia de les ciutats de Girona i Barcelona, a només 40 i 150 Km respectivament. L' Empordà és l' emplaçament ideal per explorar Catalunya, França i la resta d' Espanya.
Pyrennes